Čiščenje sončnih panelov – sončne elektrarne

Nudimo vam čiščenje sončnih panelov.

Redno čiščenje sončnih panelov pomaga izboljšati količino proizvedene energije. Proizvodnja oz. izkoristek čistih sončnih panelov je lahko višji tudi za več kot 25%. To se najbolj pozna na letni proizvodnji električne energije vaših sončnih panelov oz. vaše sončne elektrarne. To pa nato pomeni PROFIT, kar si tudi želimo.

Steklena površina postane z časom umazana in s tem ne prepušča toliko sončne svetlobe na posamezne sončne celice. To neposredno vpliva na količino proizvedene energije, ki jo posamezna sončne celica proizvede zato je potrebno skrbeti, da je steklena površina čimbolj čista. Nečistoče nastanejo ob dežju, ki med padanjem izpira nečistoče iz zraka. Ob veternem vremenu se po zraku prenaša polno prahu, ki se nato usede na sončne panele s tem pa počasi a vztrajno zmanjšuje učinkovitost vaših sončnih panelov.

Čiščenje sončnih panelov
Umazani sončni paneli
Izkoristek sončnih panelov
Kako poteka čiščenje sončnih panelov

Naročite čiščenje sončnih panelov

Za naročilo čiščenja vaših sončnih panelov izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

OPIS:

Po predhodnem naročilu se bomo z vami najprej posvetovali, kje se nahajajo sončni paneli (na strehi, na tleh) in o številu sončnih panelov. V veliko pomoč nam bo, če nam lahko pošljete sliko, iz katere je razvidna lokacija in število panelov. Pri svojem delu uporabljamo profesionalna orodja za čiščenje panelov in ne uporabljamo agresivnih čistilnih sredstev. Sama cena je odvisna od delovnih pogojev, namestitve, višine, in števila sončnih panelov, dostopa do vode….

Svoje delo bomo opravili strokovno, zanesljivo in v dogovorjenem roku.

Želite imeti novo ponudbo za nove sončne panele? Kliknite tukaj…